Egy ingatlan otthonná válása

Egy ingatlan otthonná válása

Ingatlan vásárlása esetén nagy kihívás, hogy olyan ingatlant vásároljunk, ami megfelel elképzelésünknek!

Új építésű ingatlan választása esetén lehetőség kínálkozik az ingatlan személyre szabására még az építési fázisban, megfelelő rugalmassággal lehetővé téve a belső terek és funkciók személyre szabását.

Lakberendezőként arra törekszem, hogy olyan tereket alkossak, melyek megmutatják lakóik stílusát, ízlését, használható, funkcionális életteret kínáljanak a bennük élőknek. Kényelmessé, otthonossá tegyék a mindennapokat. 

Ha átgondolt tervezés előzi meg a beköltözést, átalakítást, kevesebb bosszúsággal, ráfizetéssel valósulhatnak meg az elképzelések!

Ügyfeleim az új építésű társasház vásárlását követően kerestek meg, hogy már az építés folyamatában tervezzük meg az elképzelt otthonukat! 

Elsőként fontos, hogy meghalljuk mi az ügyfeleink kívánsága. Megértsük, hogy mit jelent számukra az otthon. Mit szeretnének kialakítani az ingatlanból. 

Inspiráció – Stílusok, formák, a színek kiválasztása

A bútorok elrendezésével, a világítás helyének megtervezésével, az anyagok, függönyök, szőnyegek, kiegészítők kiválasztásával, a tulajdonosok számára egyedülálló otthon létrehozása a cél.

C:\Users\Vasi Fodor Rita\Downloads\01_02.jpg
C:\Users\Vasi Fodor Rita\Downloads\01_03.jpg

Minden projekt egy egyedi alkotás. Megvalósításához szervezettnek, hatékonynak és költségtudatosnak kell lennünk. A lakás tervezésénél az ügyfelek igénye, az első közös családi fészek kialakítása, tükröződik az ingatlan végleges alaprajzi elrendezésben, valamint a bútorozási tervben, az anyagok választásában.

A tervezési folyamat leglátványosabb része a 3D-s látványtervek, amelyek lehetővé teszik, hogy a Megrendelő valóban lássa a berendezett tereket bútorokkal, anyagokkal felöltöztetve.

C:\Users\Vasi Fodor Rita\Downloads\01_04 (1).jpg

Ha az Ügyfél elégedett a látottakkal, máris jöhet a megvalósítás, a szakemberek megkeresése, kiválasztása, majd a kivitelezés. 

Fontos a megfelelő szakember, generál kivitelező kiválasztása, ahhoz, hogy a folyamat gördülékenyen és megbízhatóan, a terveknek megfelelően valósuljon meg. A megbízhatóság, a minőségi munka, a határidők betartása az elsődleges szempont a szakember vagy épp a generálkivitelező kiválasztásánál. Nem mellékes szempont az sem, ha az árajánlat arányban áll mindezen tulajdonságokkal. Az elérhetőség és a kommunikáció is azt eredményezi, hogy szimpátia alakul ki a Megrendelő és a kivitelező között, ami mind a két fél számára kedvező, hisz a Megrendelő boldog és elégedett, a szakembernek pedig továbbra is lesznek megrendelései akár az elégedett ügyfél ajánlásával.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Maradjunk kapcsolatban!